Walnootolie beste streekproduct uit Land van Kalk

De wethouders Peter Thomas (CDA) van de gemeente Voerendaal en zijn collega Hub Hodinius van Simpelveld hebben deze week de prijswinnaars van de streekproductenwedstrijd in het zonnetje gezet.
De winnaar was Carola Janssen uit Trintelen met haar walnootolie. Op een gedeelde tweede plaats eindigden Sunset Hills, een wijnboer uit Voerendaal, met zijn witte wijn en Anjes Hupperetz uit Winthagen met haar kruisbessenjam.
Met ruim dertig deelnemers en meer dan zestig producten heeft het Land van Kalk zich op culinair gebied de afgelopen weken op een gevarieerde wijze gepresenteerd. Deze wedstrijd smaakt naar meer, want dit initiatief krijgt een vervolg.
Publicatie: De Limburger 13.09.2019

Geschreven door:

Webmaster

Deel dit artikel:

Op de hoogte blijven over CDA Voerendaal?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 1 keer per maand een kort en bondig overzicht over wat CDA Voerendaal doet en wil doen voor jouw Voerendaal.

Verder lezen

CDA Valentijnsactie
CDA Valentijnsactie
18-02-2020 - Zoals intussen een mooie traditie is geworden, hebben wij als CDA-Voerendaal onder het motto:” Waar zouden we zijn zonder onze… Lees verder
CDA fractievoorzitter aan het woord in OnderOns
CDA fractievoorzitter aan het woord in OnderOns
25-11-2019 - Klik op de foto om document te openen Lees verder
Jeroen Lenaers dankt kiezers in Voerendaal
Jeroen Lenaers dankt kiezers in Voerendaal
27-05-2019 - De uitslag van de Europese verkiezingen is bekend. Zo ook hoe er in Voerendaal gestemd is. De Limburgse kandidaat voor… Lees verder