Walnootolie beste streekproduct uit Land van Kalk

De wethouders Peter Thomas (CDA) van de gemeente Voerendaal en zijn collega Hub Hodinius van Simpelveld hebben deze week de prijswinnaars van de streekproductenwedstrijd in het zonnetje gezet.
De winnaar was Carola Janssen uit Trintelen met haar walnootolie. Op een gedeelde tweede plaats eindigden Sunset Hills, een wijnboer uit Voerendaal, met zijn witte wijn en Anjes Hupperetz uit Winthagen met haar kruisbessenjam.
Met ruim dertig deelnemers en meer dan zestig producten heeft het Land van Kalk zich op culinair gebied de afgelopen weken op een gevarieerde wijze gepresenteerd. Deze wedstrijd smaakt naar meer, want dit initiatief krijgt een vervolg.
Publicatie: De Limburger 13.09.2019

Geschreven door:

Webmaster

Deel dit artikel:

Op de hoogte blijven over CDA Voerendaal?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 1 keer per maand een kort en bondig overzicht over wat CDA Voerendaal doet en wil doen voor jouw Voerendaal.

Verder lezen

Zalig Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar
Zalig Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar
23-12-2022 - Lees verder
Algemene beschouwingen begroting 2023
Algemene beschouwingen begroting 2023
10-11-2022 - Op het moment zit de Raad van de gemeente Voerendaal in vergadering voor de algemene beschouwingen m.b.t. de begroting 2023… Lees verder
Een kijkje achter de schermen bij Anders Wonen in Klimmen
Een kijkje achter de schermen bij Anders Wonen in Klimmen
05-11-2022 - In het voorjaar van 2021 opende Anders Wonen aan de Klimmenderstraat in Klimmen haar deuren. Een mooi project, waarnee een… Lees verder