Valentijnsactie CDA Voerendaal

Voor het 9e jaar op rij ging het CDA Voerendaal traditiegetrouw op pad om vrijwilligers van een bepaalde verenigingsgroep in het kader van Valentijnsdag, in het zonnetje te zetten. Dit maal de 5 Carnavalsverenigingen in Voerendaal.

Bijzonder was, dat toen zij de diverse verenigingen hierover benaderden, zij unaniem te horen kregen dat men zòveel vrijwilligers had, dat zij die niet allemaal konden benoemen!
Daarom werd dit maal dus gekozen voor een groepstractatie
Voor iedere vereniging, als dank voor hun inzet voor onze Voerendaalse gemeenschap, een volle doos CDA Voerendaal bonbons! Dik verdiend.
Zoals op de foto te zien, bij de overhandiging door wethouder Guill Delsing en Fractievoorzitter Theo van Oppen aan een afvaardiging van de Carnavalsvereniging de Molmuus uit Klimmen.

Geschreven door:

Ellie Franssen-Muijtjens
  • Bestuur
  • Kandidaat

Deel dit artikel:

Op de hoogte blijven over CDA Voerendaal?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 1 keer per maand een kort en bondig overzicht over wat CDA Voerendaal doet en wil doen voor jouw Voerendaal.

Verder lezen

Nieuwe school voor Ransdaal
Nieuwe school voor Ransdaal
15-07-2024 - Geachte inwoners van Ransdaal en gemeente Voerendaal, Donderdag 4 juli jl. was de raadsvergadering voor het zomerreces. Met een volle… Lees verder
Campagne Europese verkiezingen van start
Campagne Europese verkiezingen van start
01-05-2024 - De CDA campagne voor de Europese Verkiezingen welke gehouden worden op donderdag 6 juni a.s. Het CDA-Voerendaal steunt van harte… Lees verder
In memoriam Frans Blank
In memoriam Frans Blank
12-02-2024 - Donderdag j.l is onze ( oud ) voorzitter van CDA Voerendaal Frans Blank op 75 jarige leeftijd overleden. Frans was… Lees verder