Jeroen Lenaers dankt kiezers in Voerendaal

De uitslag van de Europese verkiezingen is bekend. Zo ook hoe er in Voerendaal gestemd is.

De Limburgse kandidaat voor het CDA, de nummer 2 van de kieslijst, Jeroen Lenaers (Stramproy) is zeer vereerd met de 484 voorkeursstemmen van de in totaal 676 stemmen die in Voerendaal op het CDA zijn uitgebracht (15,0%). Hij dankt de Voerendalers hiervoor.

Daarnaast zegt hij tegen 1Limburg: “Je bent nooit tevreden als je verliest, maar we blijven de grootste. We houden een groot en sterk blok in het midden van het Europees Parlement waar we de komende jaren mee vooruit kunnen.”

Ook de opkomst in Voerendaal van 44,4%, die groter was als 5 jaar geleden, geeft aan dat ook Voerendalers het belang voelde zich uit te spreken over hoe verder met de Europese Unie.

Geschreven door:

Webmaster

Deel dit artikel:

Op de hoogte blijven over CDA Voerendaal?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 1 keer per maand een kort en bondig overzicht over wat CDA Voerendaal doet en wil doen voor jouw Voerendaal.

Verder lezen

CDA Valentijnsactie
CDA Valentijnsactie
18-02-2020 - Zoals intussen een mooie traditie is geworden, hebben wij als CDA-Voerendaal onder het motto:” Waar zouden we zijn zonder onze… Lees verder
CDA fractievoorzitter aan het woord in OnderOns
CDA fractievoorzitter aan het woord in OnderOns
25-11-2019 - Klik op de foto om document te openen Lees verder
Walnootolie beste streekproduct uit Land van Kalk
Walnootolie beste streekproduct uit Land van Kalk
13-09-2019 - De wethouders Peter Thomas (CDA) van de gemeente Voerendaal en zijn collega Hub Hodinius van Simpelveld hebben deze week de… Lees verder