Een kijkje achter de schermen bij Anders Wonen in Klimmen

In het voorjaar van 2021 opende Anders Wonen aan de Klimmenderstraat in Klimmen haar deuren. Een mooi project, waarnee een vervallen stukje aan de Klimmenderstraat weer een schitterende invulling gekregen heeft.

Het CDA heeft zich, met name Huub Verhoeven Senior, vanaf het begin sterk gemaakt om hier, voor de oudere Klimmenaren, een mogelijkheid te creëren om in het eigen vertrouwde dorp oud te worden. Dit zorgcluster-woongebouw bestaat uit 17 appartementen: 12 sociale en 5 midden huur zorgwoningen en één woning voor de zorgondernemers. Inmiddels wonen er 22 bewoners, waarvan 5 echtparen.

In deze mooie korte film van de provincie wordt een beeld geschetst hoe het er bij Anders Wonen aan toegaat.

Anders Wonen Klimmen

 

Geschreven door:

Webmaster

Deel dit artikel:

Op de hoogte blijven over CDA Voerendaal?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 1 keer per maand een kort en bondig overzicht over wat CDA Voerendaal doet en wil doen voor jouw Voerendaal.

Verder lezen

Zalig Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar
Zalig Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar
23-12-2022 - Lees verder
Algemene beschouwingen begroting 2023
Algemene beschouwingen begroting 2023
10-11-2022 - Op het moment zit de Raad van de gemeente Voerendaal in vergadering voor de algemene beschouwingen m.b.t. de begroting 2023… Lees verder
CDA Voerendaal neemt afscheid van Peter Thomas
CDA Voerendaal neemt afscheid van Peter Thomas
28-10-2022 - Het CDA-Voerendaal heeft vrijdag 28 oktober, met een etentje afscheid genomen van Peter Thomas. Peter was ruim 6,5 jaar namens… Lees verder