CDA Valentijnsactie

Onder het motto: ”Waar zouden we zijn zonder onze vrijwilligers”, hebben wij ook dit jaar weer gekozen om een groep vrijwilligers met een kleine attentie te bedanken voor hun inzet.

Waren het vorig jaar de jeugdtrainers van onze sportverenigingen die in het zonnetje gezet werden, dit jaar kozen wij voor alle vrijwilligers die actief zijn in onze 4 Voerendaalse parochies.
Bijzonder verrassend was het grote aantal van honderden vrijwilligers, die met veel enthousiasme zich inzetten voor hun kerk en parochiegemeenschap .
Van kerkhofonderhoud tot poetsen van de kerk, misdienaars en parochieblaadjes bezorgers, kindernevendienst verzorgen etc. Een breed scala aan activiteiten. Vaak onzichtbaar maar onontbeerlijk.

Doordat het deze keer zo’n grote groep vrijwilligers betrof, hebben we er voor gekozen om dit jaar alle vrijwilligers in Klimmen, Ransdaal en Ubachsberg te fêteren.
Volgend jaar zullen de vrijwilligers van de parochie Voerendaal-Kunrade zeker op een Valentijn geste kunnen rekenen.

Geschreven door:

Ellie Franssen-Muijtjens
  • Bestuur
  • Kandidaat

Deel dit artikel:

Op de hoogte blijven over CDA Voerendaal?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 1 keer per maand een kort en bondig overzicht over wat CDA Voerendaal doet en wil doen voor jouw Voerendaal.

Verder lezen

Zalig Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar
Zalig Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar
23-12-2022 - Lees verder
Algemene beschouwingen begroting 2023
Algemene beschouwingen begroting 2023
10-11-2022 - Op het moment zit de Raad van de gemeente Voerendaal in vergadering voor de algemene beschouwingen m.b.t. de begroting 2023… Lees verder
Een kijkje achter de schermen bij Anders Wonen in Klimmen
Een kijkje achter de schermen bij Anders Wonen in Klimmen
05-11-2022 - In het voorjaar van 2021 opende Anders Wonen aan de Klimmenderstraat in Klimmen haar deuren. Een mooi project, waarnee een… Lees verder