CDA Valentijnsactie

Onder het motto: ”Waar zouden we zijn zonder onze vrijwilligers”, hebben wij ook dit jaar weer gekozen om een groep vrijwilligers met een kleine attentie te bedanken voor hun inzet.

Waren het vorig jaar de jeugdtrainers van onze sportverenigingen die in het zonnetje gezet werden, dit jaar kozen wij voor alle vrijwilligers die actief zijn in onze 4 Voerendaalse parochies.
Bijzonder verrassend was het grote aantal van honderden vrijwilligers, die met veel enthousiasme zich inzetten voor hun kerk en parochiegemeenschap .
Van kerkhofonderhoud tot poetsen van de kerk, misdienaars en parochieblaadjes bezorgers, kindernevendienst verzorgen etc. Een breed scala aan activiteiten. Vaak onzichtbaar maar onontbeerlijk.

Doordat het deze keer zo’n grote groep vrijwilligers betrof, hebben we er voor gekozen om dit jaar alle vrijwilligers in Klimmen, Ransdaal en Ubachsberg te fêteren.
Volgend jaar zullen de vrijwilligers van de parochie Voerendaal-Kunrade zeker op een Valentijn geste kunnen rekenen.

Geschreven door:

Ellie Franssen-Muijtjens
  • Bestuur

Deel dit artikel:

Op de hoogte blijven over CDA Voerendaal?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 1 keer per maand een kort en bondig overzicht over wat CDA Voerendaal doet en wil doen voor jouw Voerendaal.

Verder lezen

CDA Valentijnsactie
CDA Valentijnsactie
18-02-2020 - Zoals intussen een mooie traditie is geworden, hebben wij als CDA-Voerendaal onder het motto:” Waar zouden we zijn zonder onze… Lees verder
CDA fractievoorzitter aan het woord in OnderOns
CDA fractievoorzitter aan het woord in OnderOns
25-11-2019 - Klik op de foto om document te openen Lees verder
Walnootolie beste streekproduct uit Land van Kalk
Walnootolie beste streekproduct uit Land van Kalk
13-09-2019 - De wethouders Peter Thomas (CDA) van de gemeente Voerendaal en zijn collega Hub Hodinius van Simpelveld hebben deze week de… Lees verder