CDA Valentijnsactie

Onder het motto: ”Waar zouden we zijn zonder onze vrijwilligers”, hebben wij ook dit jaar weer gekozen om een groep vrijwilligers met een kleine attentie te bedanken voor hun inzet.

Waren het vorig jaar de jeugdtrainers van onze sportverenigingen die in het zonnetje gezet werden, dit jaar kozen wij voor alle vrijwilligers die actief zijn in onze 4 Voerendaalse parochies.
Bijzonder verrassend was het grote aantal van honderden vrijwilligers, die met veel enthousiasme zich inzetten voor hun kerk en parochiegemeenschap .
Van kerkhofonderhoud tot poetsen van de kerk, misdienaars en parochieblaadjes bezorgers, kindernevendienst verzorgen etc. Een breed scala aan activiteiten. Vaak onzichtbaar maar onontbeerlijk.

Doordat het deze keer zo’n grote groep vrijwilligers betrof, hebben we er voor gekozen om dit jaar alle vrijwilligers in Klimmen, Ransdaal en Ubachsberg te fêteren.
Volgend jaar zullen de vrijwilligers van de parochie Voerendaal-Kunrade zeker op een Valentijn geste kunnen rekenen.

Geschreven door:

Ellie Franssen-Muijtjens
  • Bestuur

Deel dit artikel:

Op de hoogte blijven over CDA Voerendaal?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 1 keer per maand een kort en bondig overzicht over wat CDA Voerendaal doet en wil doen voor jouw Voerendaal.

Verder lezen

Jeroen Lenaers dankt kiezers in Voerendaal
Jeroen Lenaers dankt kiezers in Voerendaal
27-05-2019 - De uitslag van de Europese verkiezingen is bekend. Zo ook hoe er in Voerendaal gestemd is. De Limburgse kandidaat voor… Lees verder
CDA bedankt kiezers voor vertrouwen
CDA bedankt kiezers voor vertrouwen
21-03-2019 - Het CDA-Voerendaal voerde de afgelopen weken campagne voor haar eigen kandidaten Frans Blank en Ellie Franssen-Muijtjens, maar ook voor Mariska… Lees verder
Mariska Wetzels en Remy Sleijpen bezoeken CDA-Voerendaal
Mariska Wetzels en Remy Sleijpen bezoeken CDA-Voerendaal
11-02-2019 - Volgend op het officiële deel van onze Algemene ledenvergadering op 6 februari jl. waren in het kader van de a.s.… Lees verder