CDA Valentijnsactie

Zoals intussen een mooie traditie is geworden, hebben wij als CDA-Voerendaal onder het motto:” Waar zouden we zijn zonder onze vrijwilligers”,  ook dit jaar weer gekozen om een groep vrijwilligers met een kleine attentie te bedanken voor hun maatschappelijke inzet.
Een inzet die steeds harder nodig is, gezien de zich steeds verder terugtrekkende overheid.
Zoals vorig jaar reeds aangekondigd hebben wij, gezien het grote aantal vrijwilligers in de verschillende parochies in onze gemeenschap,  gekozen om onze actie op te splitsen.
In 2019 alle vrijwilligers in en rond de parochies in Klimmen, Ransdaal en Ubachsberg
Dit jaar de Laurentius parochie, voorheen parochies Kunrade en Voerendaal.
Het blijft bijzonder verrassend te zien hoeveel  vrijwilligers, zich met veel enthousiasme inzetten voor hun kerk en parochiegemeenschap .
Vorig jaar rond de 200, dit jaar ± 170 vrijwilligers
Van kerkhofonderhoud tot poetsen van de kerk, misdienaars en parochieblaadjes bezorgers, kindernevendienst verzorgen, catechese, bloemschikken enz. Een breed scala aan activiteiten. Vaak onzichtbaar maar onontbeerlijk.
Daarom een welverdiend dankjewel!!!!
CDA Voerendaal

 

 

Op de foto’s: Een kleine delegatie van de verschillende werkgroepen,  die de attenties namens al die vrijwilligers in ontvangst nam van Fractievoorzitter Guill Delsing, raadslid Theo van Oppen en wethouder Peter Thomas.

Geschreven door:

  • Samenleving

Deel dit artikel:

Op de hoogte blijven over CDA Voerendaal?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 1 keer per maand een kort en bondig overzicht over wat CDA Voerendaal doet en wil doen voor jouw Voerendaal.

Verder lezen

Algemene beschouwingen begroting 2021 en MJB 2020-2024
Algemene beschouwingen begroting 2021 en MJB 2020-2024
06-11-2020 - Geinteresseerd in de bijdrage van het CDA-Voerendaal aan de algemene beschouwingen, uitgesproken tijdens de raadsvergadering van 5 november 2020? Hieronder… Lees verder
CDA fractievoorzitter aan het woord in OnderOns
CDA fractievoorzitter aan het woord in OnderOns
25-11-2019 - Klik op de foto om document te openen Lees verder
Walnootolie beste streekproduct uit Land van Kalk
Walnootolie beste streekproduct uit Land van Kalk
13-09-2019 - De wethouders Peter Thomas (CDA) van de gemeente Voerendaal en zijn collega Hub Hodinius van Simpelveld hebben deze week de… Lees verder